NYHED: LinkedIn Conversational Ads

Nu er der spændende nyt fra LinkedIn, nemlig Conversational Ads. Et superinteressant koncept, der mikser InMails med en slags Chatbot. Samtidigt har du alle de samme muligheder for at målrette din kampagne, som du har med InMail og Sponsored Updates – og kan endda kombinere det med Leadforms, hvilket er enormt stærkt.

Automatiseret dialog og tilpassede Call-to-Actions

Den helt store forskel er, at du kan automatisere og målrette dine call-to-actions baseret på direkte interaktion med din målgruppe. Du kan nemlig opbygge et flow af spørgsmål, svar og actions med henblik på at være så relevant som muligt.

Se f.eks. dette simple flowchart, som bliver opbygget i LinkedIn. Først har jeg skrevet en introduktion og tilbyder et webinar. Hvis min modtager er interesseret i det, klikker vedkommende på knappen ”Ja tak”, hvilket åbner en leadform, som har alle de relevante information præudfyldt. Så alt man behøver er at sige ok – og så er informationen sendt til mig. Jeg har naturligvis integreret LinkedIn med mit marketing automation system og sender derfor med det samme en mail med invitationen.

Hvis min modtager IKKE er interesseret, så kan jeg jo give et andet tilbud. I dette tilfælde et whitepaper. Her er der så en svaghed i værktøjet for jeg kan kun bruge én leadform og kan altså ikke have en leadform nummer 2, der automatisk sender et whitepaper til respondenten. Det kommer nok, for det er en dum begrænsning. I stedet kan jeg så sende min modtager til mit website eller eventuelt tilføje endnu et svar eller spørgsmål.

Selve annoncen, hvis man kan kalde den dét, dukker op som in InMail i min messenger funktion, som du kan se herunder:

Superspændende initiativ, som det skal blive interessant at teste af. Der har manglet en Leadform funktion i InMail. Det har vi nu – og oven i det nogle potente muligheder for at være ekstra relevante i vores kommunikation.

Kontakt endelig b2b.agency hvis du vil høre mere.

Uforpligtende sparring?

Vil du høre mere om LinkedIn Ads og B2B Inbound Marketing, Lead nurturing og Account Based Marketing er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 22492089 eller send en mail: rolf@b2b.agency